19.11.2014

HYASINTTI YÖPÖYDÄLLÄ



Se, että postaustahtini on hidastunut ei tarkoita, ettenkö ajattelisi mitään, tai tekisi mitään. Pikemmin tilanne on päinvastoin. Elän tällä hetkellä kummallista murrosvaihetta, jossa puntarissa on tämänhetkinen työpaikkani ja se, mitä oikeasti haluan elämässäni tehdä. Minun sisälläni kasvavan tunteen voisi kiteyttää yhteen lauseeseen: Tee sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi. Tunne alkaa olla niin voimakas, että minun on vaikea keskittyä mihinkään. Ajatukset harhailevat ja arjessa hereillä pysyminen tuntuu vaikealta. Pääni on täynnä erilaisia projekteja, jotka tarvitsisivat vain aikaa purkautuakseen. Onko tämä jokin luovan ihmisen ongelma, vai huutaako sisäinen minäni niin kovasti vapauteen? Tiedän, että tarvitsen työn, jossa voin päästää luovuuteni valloilleen. Päivätyöni tukahduttaa minut, sillä minulle ei  jää sen jälkeen voimia totetuttaa itseäni. 



Mutta onneksi on viikonloput! Sain vastikään ihanan haasteen toteuttaa joulukukkastailauksia lehtijuttua varten. Ehkä oletkin huomannut, että Instagram-tilini on täyttynyt joulukukista. Mieheni kutsui viikonlopun projektiani 'sotkuksi'. Ymmärrän kyllä, kun kodinhoitohuone (ja ehkä moni muukin huone) oli täynnä sammalta, multaa, oksia, imurista ja lahjapaperista puhumattakaan. Mottoni 'kaaoksen kautta voittoon' toimi jälleen ja sain  kiitosta joulukattauksesta, jonka tein ruokailutilaamme. Mies pyysi, että totetan samanlaisen kattauksen jouluna. Sen teen varmasti!




Minä kyllä pidän joulusta. Sen liian aikainen hehkuttaminen vain ahdistaa. Itse aloitan ns. jouluttamisen vasta joulukuussa, kun televisiossa pyörii joulukalenteri ja viikonloppuisin poltellaan adventtikynttilöitä. Haasteen myötä on kotiimme ilmestynyt diy-advettikynttiläkupit, spraymaalattuja tuikkuja ja hernerokkatölkkejä, origami-joulukoristeita ja nämä kukat, joiden olemassaolo on tuonut joulun kotiimme jo marraskuussa. Valitettavasti en voi esitellä stailauksia ennen lehden julkistamista, mutta pikku kurkistuksia voin vilautella täällä blogin puolella. Ohjeita diy-juttuihin, kuten adventtikynttilöihin on tulossa piakkoin!


Vinkki! Hernerokkatölkki on maalattu Maston Decoeffect Kuparisprayllä. 


Luovaa keskiviikkoa!

Emilia



Pin It!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...